Yrityksen perustamisinfo maanantaina 27.4. klo 9-11 toteutetaan videotilaisuutena. Ilmoittaudu oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta. Tilaisuus järjestetään myös 18.5. ja 15.6. klo 9-11. Tilaisuuden esite tästä.

Kevyesti yrittäjäksi -infotilaisuus kevyt- ja sivutoimiyrittäjäksi aikoville ja asiasta kiinnostuneille  to 23.4. sekä to 14.5. ja to 11.6. klo 14-16. HUOM! Nyt myös iltatilaisuutena ti 16.6. klo 17-19. Tilaisuus toteutetaan videotilaisuutena. Ilmoittaudu oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta. Tule kuulemaan mitä sivutoimiyrittäminen ja kevytyrittäjyys tarkoittavat ja miten ne eroavat toisistaan. Mikä vaihtoehto sinulle sopii? Katso tilaisuuden esite tästä.

Kevyesti yrittäjäksi -infotilaisuudet kevyt- ja sivutoimiyrittäjäksi aikoville ja asiasta kiinnostuneille myös maakunnassa syksyllä 2020. Ajankohdat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautumiset oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan".

Minustako yrittäjä -infot alkaville yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Ajankohdat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. Katso tilaisuuden paikka, ohjelma ja aikataulu klikkaamalla paikkakunnan nimeä. Ilmoittaudu tapahtumaan sivun oikealla olevasta valikosta "ilmoittaudu tapahtumaan".

Yrittäjäkoulutustarjonta Etelä-Pohjanmaalla
yrittäjäksi aikoville/yritystoimintaa suunnitteleville:
- SEDU aikuiskoulutus, kts. tarjonta täältä.
- Suomen Yrittäjäopisto, kts. tarjonta täältä.
- Into Seinäjoki Oy:n tapahtuma ja koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri, jossa näkyvillä myös yrittäjävalmennukset katso tästä ja TE-toimistojen työvoimapoliittisen koulutustarjonnan näet täältä.
- Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien koulutukset ja tapahtumat täältä.