Suunnitteletko omaa yritystoimintaa?

Me autamme alkuun.
Tule käymään meillä Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavalla, niin keskustellaan yritysideastasi. Neuvontapalvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.
Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen.

Varaa aika!

Uusyrityskeskusverkoston laatimaan PERUSTAJAN OPPAASEEN on kerätty tärkeää tietoa alkavalle yrittäjälle. Opas on PDF-muodossa ja voit ladata sen myös koneellesi.

Entrepreneur guides in english, på svenska, eesti keeles, По-русски, and in other languages from here.

Perustajan opas

Yrityksen perustamisinfo jatkuvat syksyllä 2021. Ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. Infot on tarkoitettu kaikille yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Ilmoittautuminen viimeistään päivää ennen tilaisuutta oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta.

Kevyesti yrittäjäksi® -infotilaisuus kevyt- ja sivutoimiyrittäjäksi aikoville ja asiasta kiinnostuneille jatkuvat syksyllä 2021. Ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.Tule kuulemaan mitä sivutoimiyrittäminen ja kevytyrittäjyys tarkoittavat ja miten ne eroavat toisistaan. Mikä vaihtoehto sinulle sopii? Ilmoittaudu oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta. 

Minustako yrittäjä -infot alkaville yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille jatkuvat syksyllä 2021. Ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. 

Yrittäjäkoulutustarjonta Etelä-Pohjanmaalla
yrittäjäksi aikoville/yritystoimintaa suunnitteleville:
- SEDU aikuiskoulutus, kts. tarjonta täältä.
- Suomen Yrittäjäopisto, kts. tarjonta täältä.
- Into Seinäjoki Oy:n tapahtuma ja koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri, jossa näkyvillä myös yrittäjävalmennukset katso tästä ja TE-toimistojen työvoimapoliittisen koulutustarjonnan näet täältä.
- Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien koulutukset ja tapahtumat täältä.